Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Καινούργια games

   Αυτή την περίοδο το Steam (μια πλατφόρμα που σου επιτρέπει να αγοράζεις παιχνίδια σε ηλεκτρονική μορφή και να τα κατεβάζεις επιτόπου, χωρίς κουτί μεν, αλλά σε σχετικά καλύτερες τιμές δε) έχει πολλές προσφορές σε διάφορα παιχνίδια. Αυτές οι προσφορές είναι δυο ειδών. Η πρώτη είναι η μόνιμη έκπτωση που υπάρχει σε παιχνίδια από τις 19 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Η δεύτερη διαρκεί μόλις 24 ώρες και αλλάζει καθημερινά και αφορά 10 παιχνίδια περίπου (ή ομάδες παιχνιδιών) και συνήθως αγγίζουν ως και το 75% της τιμής κάθε παιχνιδιού. Όπως περιμένετε, έχω κάθε μέρα το νου μου και βλέπω τις νέες προσφορές και αν βρω κάτι καλό, να το τσιμπήσω. Ας δούμε τώρα αναλυτικά τις αγορές των τελευταίων ημερών.
 


Avadon: The Black Fortress


Ένα indie rpg, που θυμίζει κάπως τα παλιά κλασικά όπως Baldur's Gate. Επική ιστορία, ωραίο gameplay και κλασικά στοιχεία rpg. Τιμή αγοράς: Ενάμιση ευρώ.



E.Y.E: Divine Cybermancy


Ένα ακόμα indie παιχνίδι, αυτή τη φορά ένα fps/rpg που χρησιμοποιεί τη valve engine. Βρισκόμαστε γύρω στα 2300, η τεχνολογία έχει εξελιχθεί, υπάρχει ειδική τεχνολογία implants και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Θυμίζει κάπως Deus Ex η όλη φιλοσοφία του. Το trailer που με έψησε να το τσιμπήσω, στην τιμή των δυόμιση ευρώ.



Majesty: Gold Edition


Ένα πρωτότυπο strategy το οποίο έλιωσα πραγματικά στο γυμνάσιο και μετά στο λύκειο. Το βρήκα μόλις ενάμιση ευρώ, οπότε είπα να το αγοράσω.


Overlord


Ένα αρκετά ωραίο και πρωτότυπο action παιχνίδι. Παίρνεις το ρόλο του κακού και σφάζεις τους καλούς με τις ορδές minions που διαθέτεις. Το βρήκα και αυτό ενάμιση ευρώ, οπότε ήταν και αυτό σίγουρη αγορά.



Αυτά μέχρι στιγμής. Τέσσερις παιχνιδάρες συνολικής τιμής περίπου 27 ευρώ αγοράστηκαν με μόλις 7μιση ευρώ. Και δεν έχουν τελειώσει ακόμα οι εκπτώσεις. Να δω τι θα βγει σε έκπτωση τις ερχόμενες μέρες!

2 σχόλια:

  1. Θα μπορούσα να σε τρολλάρω μέχρι θανάτου... Αλλά δε θα το κάνω. Και ξέρεις γιατί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τα indie νομίζω αξίζει.Το overlord το βαρέθηκα γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή