Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

American Psycho


Μου πρότειναν να δω αυτή την ταινία και επιτέλους αποφάσισα να κάτσω να τη δω. Εκτός από την πρόταση, άλλος ένας βασικός λόγος που την είδα είναι η παραπάνω εικόνα, η οποία κυκλοφορεί γενικά στο ίντερνετ.
Δυο λόγια για την ταινία. Ένας πλούσιος τεντυμπόυς είναι ταυτόχρονα ένας ψυχοπαθής δολοφόνος. Ο ηθοποιός που μετέπειτα έπαιξε το ρόλο του Μπάτμαν, σε αυτή την ταινία παίζει πάλι έναν πλούσιο, αλλά με την ακριβώς αντίθετη ψυχοσύνθεση. Το πρώτο μισό της ταινίας ήταν σχετικά "ανάλαφρο" και φουλ στο μπλακ χιούμορ. Το δεύτερο μισό πιο psycho thriller και δεν έπιασα το τέλος. Έχει ένα 7.5 στο imdb. Το πρώτο μισό χαλαρά θα το ξανάβλεπα.

Υ.Γ. Και ο τιτανομέγιστος BiG_Bo$$, χωρίς να γνωρίζει ότι είδα αυτή την ταινία, μόλις τελείωσε και κάθισα στον υπολογιστή, μου έστειλε αυτό το τραγούδι. xD

1 σχόλιο:

  1. Ένα χιντ δίνεται στο σημείο του πάρτυ, όπου ο Paul περνάει τον πρωταγωνιστή για άλλο άτομο, όπως και γίνεται άλλες 2 φορές αν θυμάμαι καλά στην ταινία.Νομίζω αφορά την απόλυτη ισοπέδωση του ανθρώπου κάτω από το lifestyle και τα brand-names.

    ΑπάντησηΔιαγραφή