Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ενημέρωση

Καιρό έχω να γράψω εδώ. Τι σου κάνει η βαρεμάρα... Anyway, έχω κάνει αρκετά πράγματα, αλλά δεν έχω όρεξη να γράψω από μια ανάρτηση για το καθένα, οπότε θα τα πω όλα εδώ.
Αρχικά πήγα σε μια συναυλία το προηγούμενο σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα είδα live τους Pain of Salvation. Στο live πήγα κυρίως για την παρέα και όχι για το συγκρότημα, το οποίο ακούω μεν, αλλά όχι τόσο πολύ. Αν και την πλειονότητα των τραγουδιών δεν θυμόμουν καν πως την είχα ακούσει, είχε πολύ φάση, γιατί το συγκρότημα τα έδωσε κυριολεκτικώς όλα επί σκηνής. Ακόμα και οι Von Hertzen Brothers, που άνοιξαν τη συναυλία ήταν καλοί και χρειάζονται ένα ψαξιματάκι.,
Επιπλέον, τελείωσα το δεύτερο βιβλίο της σειράς "The Black Company" του Glen Cook με τίτλο "Shadows Linger". Πρέπει να βρω κάπου το τρίτο, ώστε να τελειώσω αυτή τη σειρά. Τώρα ξαναδιαβάζω το πρώτο βιβλίο των Μύθων των Οτόρι της Λίαν Χερν. Δανείστηκα το τρίτο βιβλίο της σειράς, το οποίο δεν έχω διαβάσει, και το έπιασα από την αρχή να το θυμηθώ.
Άρχισα να βλέπω τη σειρά anime, Fate/Zero. Prequel της λατρείας μου Fate/Stay Night. Είδα τα πρώτα δυο επεισόδια και είναι φοβερά. Λογικά θα έχουν βγει μερικά ακόμα, οπότε πρέπει να κάτσω να τα δω.
Μετά από συζήτηση που είχα με φίλο, έψαξα και κατέβασα ένα θεϊκό mod για το Medieval II: Total War - Kingdoms. Όλος ο χάρτης της Ευρώπης, περισσότερες πόλεις, περισσότερα βασίλεια για επιλογή. Το δοκίμασα πολύ στα πεταχτά, αλλά αναμένεται λιώσιμο.

Υ.Γ. Πρέπει να τελειώσω κάποτε και το πρώτο God of War, geez.
Υ.Γ.2 Βγήκε και νέο expansion για το Sims 3 με κατοικίδια. Θα με πρήξει η αδερφή μου μόλις της το εγκαταστήσω. Geez again.
Υ.Γ.3 Α, αγόρασα και το album των Ghost. Θεοί. Έχουν τεράστιο δίκιο όσοι τους συγκρίνουν με τους Mercyful Fate. Άργησα αλλά κατάλαβα και εγώ τις ομοιότητες.
Υ.Γ.4 Τελείωσα και το draft ενός διηγήματος τρόμου που γράφω με τίτλο Ελβίρα, αλλά θέλει τις διορθώσεις του αιώνα... Να δω πότε θα κάτσω να το κάνω. :-/
Υ.Γ.5 Τραγούδι που μου κόλλησε τις τελευταίες μέρες.


Υ.Γ.6 Ψαρώσατε πως θα έχει και έκτο υστερόγραφο πουλάκια μου, ε; Όχι, δεν έχω κάτι άλλο με το οποίο να μπορώ να σας τα πρήξω. Μουαχαχαχα! Α, βασικά έχω! Ελπίζω να σας κατέστρεψα τη μέρα! (αν και είναι καλύτερο απ'ότι νομίζετε! Τέσπα, ας κάνω δημοσίευση πριν γράψω την ιστορία της ζωής μου :P)

Υ.Γ.7 Ναι, τώρα το θυμήθηκα. Πως σας φαίνεται το banner που μπήκε στη θέση του ονόματος του blog; Cool or what; :P

1 σχόλιο: