Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Τελευταίες ενημερώσεις

Ναι, έχω καιρό να γράψω. Όλο έλεγα να γράψω τίποτα καινούργιο για ταινίες, βιβλία, παιχνίδια κλπ, αλλά βαριόμουν και όπως άνοιγα το link, έτσι το έκλεινα. Σήμερα ας μπούμε σε μια σειρά και ας γράψουμε τι έγινε από την τελευταία ανάρτηση ως σήμερα.
Αρχικά, είδα την πρώτη season της σειράς "Batman: The Brave and the Bold". Καλή σειρά, αν και η έλλειψη μιας κεντρικής ιστορίας αφαιρεί πόντους, καθώς και ο Μπάτμαν-αμερικανάκι. Θα του έβαζα γύρω στο 6 με 6,5. Μετά πήγα για μια βδομάδα εξωτερικό για δουλειά και κάποιες προσωπικές υποθέσεις. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και της διαμονής μου διάβασα τα βιβλία "Κόναν: Ο Κατακτητής" του Robert Howard καθώς και το "Dracula" του Bram Stoker. Πολύ ωραία βιβλία, αν και το πρώτο έχανε πολύ λόγω χάλια μετάφρασης. Το δεύτερο ήταν πολύ καλογραμμένο. Τα κεφάλαια του ήταν αποσπάσματα από τα ημερολόγια των πρωταγωνιστών και έδιναν ζωντάνια και αληθοφάνεια στο κείμενο.  Αφού γύρισα Αθήνα ασχολήθηκα λίγο με το gaming. Κατέβασα δωρεάν από το Steam και τερμάτισα το πρώτο Portal. Αν και ήταν μικρό, είχε πολύ ιδιαίτερο gameplay και καταπληκτική ατμόσφαιρα. Κάποια στιγμή πρέπει να παίξω και το δεύτερο. Επιπλέον ξαναπορώθηκα και έπαιξα πάλι το Shogun 2. Αυτή τη φορά το τερμάτισα έχοντας τους Chosokabe.
Μετά από καμιά βδομάδα ξαναέφυγα, αυτή τη φορά για τα Χανιά. Πέρασα ένα καταπληκτικό Παρασκευοσαββατοκύριακο και επέστρεψα δριμύτερος. Τελείωσα στη διαδρομή το βιβλίο "The Time Machine & The Chronic Argonauts" του H.G.Wells, πολύ καλό βιβλίο, και είδα και μερικές ταινίες. Είδα δυο φορές το Pulp Fiction και από μια φορά τα Seven και Sleepy Hollow. Για το πρώτο μπορείτε να διαβάσετε κριτική εδώ. Το δεύτερο έχει πάρει 8,7 στο imdb, εγώ θα του έβαζα 9 με 9,5. Καταπληκτική αστυνομική ταινία που είχα να δω δυο χρόνια περίπου. Η τρίτη έχει 7,5 στο imdb, που την αδικεί λιγάκι, καθώς θα της έβαζα ένα 8 με 8,5. Όχι παραπάνω. Αυτά. Τώρα άρχισα να διαβάζω το πρώτο βιβλίο της σειράς "The Black Company" του Glenn Cook και φαίνεται αρκετά καλό. Περισσότερα όταν το τελειώσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου