Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Φανταστικό εξαμελές πλήρωμα διαστημοπλοίου

Σήμερα πέτυχα ένα πολύ ωραίο τόπικ στο οποίο σου δίνεται η ευκαιρία να γίνεις κυβερνήτης διαστημοπλοίου και διαλέγεις διαστημόπλοιο και εξαμελές πλήρωμα παρμένο από comic, games, σειρές και βιβλία. Αυτή είναι η δική μου ομάδα.

Πρώτα πρώτα ένας καλός πιλότος. Joker από τα Mass Effect γιατί έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές την αξία του και έχει και φοβερή αίσθηση του χιούμορ.
Posted Image

Μετά ένας καλός μηχανικός για να κρατάει το διαστημόπλοιο σε καλή κατάσταση. Καλύτερη μηχανικό από την Tali'Zorah των Mass Effect δεν έχω βρει ακόμα. Bonus δωράκι οι εκπληκτικές της ικανότητες στους υπολογιστές και στο hacking.
Posted Image

Τρίτος, ένας ειδικός στα όπλα. Και ποιος είναι καλύτερος σε αυτό τον τομέα από τον Frank Castle (κοινώς Punisher);
Posted Image

Τέταρτο, κάποιο robot που θα βοηθάει στις επισκευές. Τίποτα καλύτερο από το all-time classic R2-D2
Posted Image
Πέμπτος ένας γιατρός, γιατί παντού χρειάζεται να βάζει τα χανζαπλάστ. Donald Blake (Thor). Όχι μόνο είναι πολύ καλός γιατρός, γίνεται και ο Θεός του Κεραυνού και βοηθάει στη μάχη.
Posted Image
Έκτος και τελευταίος της ομάδας κάποιος ειδικός στις επικοινωνίες, κατά προτίμηση με μεγάλη γνώση στις γλώσσες. Hoshi Sato από Star Trek: Enterprise!
Posted Image

Αυτή είναι η δικιά μου dream team.

Το διαστημόπλοιο που χρησιμοποιούν είναι το SSV Normandy (v2) του δεύτερου Mass Effect γιατί αν ένα διαστημόπλοιο μπορεί να είναι γαμάτο, τότε είναι αυτό.
Posted Image

1 σχόλιο:

  1. Αφού δεν έχεις συμπεριλάβει τον πασίγνωστο Reaper, τότε δεν εγκρίνω το πλήρωμά σου. Γιατί και ειδικός στο να καταστρέφω κομπιούτερ είμαι και άπαιχτος μαχητής και λέω και πολλά ανέκδοτα. Το άλλο με τον Τοτό το ήξερες...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή